Leiding

De leiding is een team van vrijwilligers die ervoor zorgen dat er elke week een leuke opkomst is voor de kinderen en ze organiseren de kampen. De leidingteams worden ondersteund door een groepsbegeleider (de groepsbegeleider is onderdeel van het verenigingsbestuur). Bij de groepsbegeleider kunnen ze terecht voor vragen over kinderen, trainingen of het programma.

Onze leiding volgt trainingen die door Scouting Nederland worden aangeboden. Daarnaast heeft elk lid boven de 18 jaar van Scouting Frankendael een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wil je ook leiding worden, of lijkt het je leuk en wil je een keer vrijblijvend komen kijken? Dat kan! stuur een mail naar secretaris@scoutingfrankendael.nl en we nemen contact met je op!

Naast de vaste leiding is er een kleine pool van vrijwilligers die zich graag willen inzetten voor Scouting Frankendael, maar dit niet op reguliere basis kunnen. Zij worden af en toe gevraagd om bijvoorbeeld in te vallen tijdens opkomsten of als kookstaf te fungeren tijdens een kamp. Heb jij interesse in deze invalpool? Mail dan naar secretaris@scoutingfrankendael.nl