Groepsweekend 2017

Een nieuw jaar, nieuwe kampen. Nu zullen jullie natuurlijk aan 2018 denken. Maar het scoutingjaar begint al in 2017. Dus ons eerste kamp is ook nog in 2017. Het groepsweekend!

Een heel weekend kamperen we met de hele groep in het prachtige maar koude Baarn. Tenminste, zo eind november is het zeker niet warm buiten. Gelukkig verblijven wij in een gebouw. Zo kunnen we tussendoor lekker opwarmen. De scouts slapen wel eens waar buiten, maar in een tent is het ook snel warm als je er met genoeg scouts in ligt.

Koud zullen we het ook niet snel krijgen trouwens. Gru heeft onze hulp nodig. Hij wil zijn liefde verklaren aan Lucy. Omdat de minions Gru hierbij niet willen helpen moeten wij dat maar doen. Wij doen niet onder voor een paar minions! We hebben het hele weekend de tijd om Gru te laten zien dat wij beter zijn dan de minions. Dat wij Gru wel even helpen om zijn liefde aan Lucy te verklaren. Dat hij dat wil doen door het met een laser op Jupiter te schrijven en dat die laser daar met een raket naar toe moet? Dat is voor ons geen probleem!