Zomerkamp 2017 – De leiding

Maandag

Half acht opstaan, ontbijten en om iets over tienen even snel een pizza oven halen. (Kost toch bijna 2 uur). Even snel lunchen en dan verder met de voorbereidingen die de avond ervoor niet afgekomen zijn. Ook komt de oven niet vanzelf uit de auto. Hup oven eruit, vuur erin… En bakken maar! Eerst zijn de bevers aan de beurt. Het gaat precies zoals de bedoeling was: de bevers beleggen hun eigen pizza, zien hem de oven in gaan en vanuit de oven krijgen ze hem, nadat hij gesneden is, rechtstreeks voor zich op tafel. Ze eten buiten bij de oven. Dan is het de beurt aan de welpen. De eerste pizza’s worden belegd maar dan valt de regen opeens met bakken uit de lucht. Op deze manier kun je niet bakken. In de stromende regen worden er zeiltjes gespannen. Waar het zo soepel ging met de bevers, gaat het zo moeizaam met de welpen. Pizza’s zijn dun en ze zijn vochtig geworden (zo gaat het bakken erg lastig, mislukt snel). Welpen moeten binnen eten… Laten we het op de wet van Murphy houden.

Als de pizza’s klaar zijn is het bedtijd. Ook voor mij. Nu denk je misschien: “lekker vroeg, om elf uur al gaan slapen.” Tja, dat komt omdat er nog wat op het programma staat! (Maar dat staat op de volgende pagina).

2 reacties op “Zomerkamp 2017 – De leiding

 1. Lieve dames en heren,

  Fantastisch zomerkamp hebben jullie weer georganiseerd voor onze kinderen. Onze zoon was super blij met de geweldige week en ook moe en tevreden de week erna. Hij wilde vooral chillen….

  Hopelijk zijn jullie daar ook voldoende aan toe gekomen en zijn jullie weer helemaal klaar voor opkomst jaar 2017-2018.

  1. Dank je wel. Dat is natuurlijk waar wij het voor doen.
   Fijn om te horen dat Julian zo genoten heeft.
   Wat betreft uitrusten van de leiding, sommige hebben vakantie. Voor andere was het zomerkamp de vakantie en waren ze gewoon op maandag weer netjes aan het werk.
   Op naar een nieuw jaar met wederom veel leuke opkomsten en bijzondere kampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.