Zomerkamp 2017 – De leiding

Zondag

Natuurlijk slapen de welpen niet direct,  daarom moet er een oogje in het zeil gehouden worden. De andere leiding ruimt op of zet alvast spullen klaar voor de volgende dag. Als het bij de welpen rustig geworden is (de meeste slapen) kunnen we eindelijk vergaderen (het is dan al ruim na middernacht). Als afsluiting van de dag drinken we nog één drankje en gaan dan snel naar bed!

De eerste leiding is waarschijnlijk al ruim voor zeven uur de tent uit, maar ik ben niet zo van het vroege opstaan. Als ik iets voor achten opsta gaat de armband eerst even aan de lader. Vandaag staat de hike op het programma. Veel lopen voor de leiding zou je zeggen. Ja dat klopt, ware het niet dat ik vooral met de auto en de fiets onderweg ben langs de route. Er moeten wat papieren verstopt worden, bij een post gekeken worden en groepjes de juiste kant op gestuurd worden.

Ook vandaag is het pas weer rond twee uur bedtijd. De voorbereidingen waren nog niet helemaal klaar maar die moeten dan maar overdag nog even gebeuren.

2 reacties op “Zomerkamp 2017 – De leiding

 1. Lieve dames en heren,

  Fantastisch zomerkamp hebben jullie weer georganiseerd voor onze kinderen. Onze zoon was super blij met de geweldige week en ook moe en tevreden de week erna. Hij wilde vooral chillen….

  Hopelijk zijn jullie daar ook voldoende aan toe gekomen en zijn jullie weer helemaal klaar voor opkomst jaar 2017-2018.

  1. Dank je wel. Dat is natuurlijk waar wij het voor doen.
   Fijn om te horen dat Julian zo genoten heeft.
   Wat betreft uitrusten van de leiding, sommige hebben vakantie. Voor andere was het zomerkamp de vakantie en waren ze gewoon op maandag weer netjes aan het werk.
   Op naar een nieuw jaar met wederom veel leuke opkomsten en bijzondere kampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.