Groepsweekend 2016

Ondertussen is het 2017 en lijkt het groepsweekend al weer een jaar terug. Ja, het groepsweekend van 2016 was natuurlijk in 2016. Maar eind november is eigenlijk nog niet zo lang geleden. Op vrijdag 25 november was de leiding net op tijd om de 2 bevers, 20 welpen, 20 scouts en maar liefst 15 explo´s te verwelkomen. Met zoveel mensen was het een drukke gezellig boel in Baarn. Dat er zoveel zich hadden aangemonsterd stemde de admiraal Zoutman goed. Hij heeft het hele kamp goed gekeken hoe er gesmokkeld werd, naar de behendigheid en tactisch inzicht, hoe er in de verschillende boten werd samengewerkt.

Ook heeft hij gezien hoe de bemanning zich zelfstandig kon redden in onbekend gebied tijdens een dropping. Hoe ouder de bemanning, hoe langer en later ze deze dropping hadden.

Hij was onder de indruk en ziet de komende kampen in het voorjaar met vertrouwen tegemoet.

Dat duurt nog even, dus hier een paar foto´s voor tijdens het wachten.