De Welpen in Beverwijk. Dag 7 (de laatste dag)!

De allerlaatste dag… Wat gek eigenlijk dat deze week zo snel voorbij is gevlogen. Het was natuurlijk leuk en druk, vol en spannend… Maar de spanning was nog niet voorbij. Hadden we met zijn allen genoeg geld opgehaald om Bagheera te bevrijden… Dat was nog steeds de vraag.

1 miljoen en 345 maffiadollars zijn er opgehaald door de spellen van gisteren. Ruim voldoende, dachten wij, maar de Noorse Maffia dacht daar anders over. We hadden nog niet genoeg maffiadollars om de code te krijgen, dus deze moesten we zelf nog kraken. Maar de slimme Welpen hadden dat in een mum van tijd voor elkaar gekregen. De code leidde naar een telefoonnummer waarop we Bagheera konden bereiken.

We waren er net op tijd bij. Bagheera was middenin een bos gedropt en had geen idee hoe lang ze eigenlijk ontvoerd was. Maar gelukkig was ze veilig. Even konden we haar zien op Skype. Wat goed om haar weer te zien en te horen. Natuurlijk hebben de Welpen ook even een foto van zichzelf naar Bagheera gestuurd. Nu kan ze altijd aan ons denken als ze straks toch wel naar Canada gaat.

De rest van de dag staat eigenlijk in het teken van het afscheid. Vanavond komen de ouders alle Welpen weer ophalen en zien we elkaar pas weer naar de zomervakantie. Nog even gezellig bij elkaar, dachten we. De Welpen hebben een lekkere tosti op voor de lunch, en even later was het tijd voor gezelschapsspelletjes.

We hebben er allemaal van genoten. Van de zon, de zee, het strand… Kampvuur, spelletjes, de bossen… En natuurlijk het lekkere eten. We kijken al uit naar volgend jaar. Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.