De Welpen in Beverwijk. Dag 4!

De Welpen hadden na drie dagen het terrein helemaal voor zichzelf. De tent van de Bevers stond nog op het terrein, dus de Welpen hebben daar mooi gebruik van gemaakt en besloten dat de overvliegers daar mochten slapen. Toen de Welpen vanochtend wakker werden was het dus eventjes wennen waar alles was. Ook de eetzaal was tijdens het ontbijt opvallend leeg. Even waren ze verbaasd over deze leegte, maar toen ze de outfits van de leiding zagen kregen ze een idee.

De Welpen kregen de mogelijkheid om hun eigen maffia outfits te maken.  De Welpen maakten hun eigen hoeden en eigen t-shirts, maar ze hadden eigenlijk de hele ochtend en middag voor het knutselen. Buiten was het toch veel te heet.

Later op het dag leek het een beetje afgekoeld, maar wat was het nog heet. Even was het alsof we niet op zomerkamp waren in Beverwijk, maar of we op de camping stonden in Spanje. En net als in Spanje, was het midden op de dag dan tijd voor een korte siësta. Zouden ze dat in Italië ook doen? Zelfs de Maffia?

Nadat we even lekker plat op bed hadden gelegen hadden we zin in wat anders. Na een hele dag knutselen is het natuurlijk vooral leuk om een actief spel te doen, maar ook in deze hitte? In dat geval is een watergevecht natuurlijk een uitkomst!

De natte en uitgeputte kinderen mochten kort daarna aan tafel om te genieten van smakelijke wraps en natuurlijk een spannend avondspel. De vragen die overal over het terrein verstopt lagen leidden uiteindelijk naar een geheime schat, die gevonden werd door Sebas! Maar wel al toen het donker was. Het was dus tijd om weer naar bed te gaan na deze lange dag. Wat zouden we morgen gaan doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.