De Welpen en Bevers in Beverwijk. Dag 3!

Wat zijn we toch blij met het mooie weer. Toen alle kids uit de tenten kwamen en de blauwe lucht zagen werden ze zo vrolijk. En de leiding natuurlijk ook. Een dag als deze kan je niet binnen doorbrengen. Zowel de Welpen als de Bevers maakten van deze stralende dag een wandeldag.

De Bevers hebben op hun laatste dagje een heel eind gelopen. Maar niet zonder eindbestemming natuurlijk! De wandeling leidde de kinderen naar de kinderboerderij en een grote speeltuin. Een geslaagde laatste dag in het zonnetje. Na de wandeling terug en nog even te hebben gespeeld op het terrein was het voor de Bevers tijd om weer te vertrekken, terug naar Amsterdam. Maar wat was het toch een leuk kamp! Niet alleen hebben de Bevers met de opdrachten die ze hebben gedaan de Vikingen gered, ze zijn nu ook (meer dan ze al waren) allemaal dikke vrienden!

Fijne vakantie, Bevers. Tot na de zomer!

Zoals eerder gezegd, ook de Welpen maakten vandaag een wandeling. Met aanwijzingen die in het gebouw waren gevonden kwamen zij, allemaal via verschillende routes uiteindelijk uit op een heel bijzondere plek.

Wat heerlijk om op deze hete zomerdag na een lange wandeltocht op het strand te eindigen. Uren lang speelden de Welpen in het zand, in de zee… Sommige kinderen werden tot hun heupen ingegraven, anderen waren echt niet uit de golven weg te slaan.

Toen ze terugkwamen bij het gebouw stond er voor iedereen een bord lekkere pasta carbonara klaar. Daar waren ze wel aan toe!

Het is jammer dat de Bevers zijn vertrokken,  maar dat kan de pret natuurlijk niet drukken. De Welpen hebben nog tot vrijdag voor hun spannende maffia activiteiten. En ze zijn er helemaal klaar voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.