De welpen en bevers in Beverwijk. Dag 2!

Na een regenachtige nacht stonden de Welpen en de Bevers vanochtend in Beverwijk op met een stralend zonnetje. Niet slecht! Op zomerkamp hoort het natuurlijk ook lekker weer te zijn.

Na een ontbijtje kwamen de Welpen en Bevers samen om gezamenlijk een spel te doen in het bos, waarna de Welpen terug gingen naar het gebouw voor een sportdag. Geheel  in thema.

Samen deden ze hun best om de ingrediënten te verzamelen voor heerlijke Italiaanse pasta en pizza, maar ook probeerden ze de schat te stelen van hun eeuwenoude vijanden. De Noorse Maffia.

Terwijl de Welpen nog druk bezig waren met de sportdag namen de Bevers de bus richting Wijk aan Zee.

Niks zo verfrissend en verkoelend als een heerlijk dagje strand op een warme zomerdag. Samen met de leiding speelden ze in het strand en in het water. Natuurlijk zijn de Bevers net als de Vikingen echte waterratten!

De Bevers eindigden hun laatste avondje bij het kamp met een kampvuur aan de bosrand. Liedjes zingen, marshmallows roosteren… Precies zoals het op kamp hoort te gaan. De Welpen kijken, onder het genot van een kopje thee nog een film voordat zij hun tent in gaan.

Morgen de laatste dag voor de Bevers, maar de Welpen krijgen nog tot vrijdag de tijd om hun maffiamysterie op te lossen. Spannend!

3 reacties op “De welpen en bevers in Beverwijk. Dag 2!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.