De welpen en bevers in Beverwijk: Dag 1!

Wat een spannende dag vandaag! Na dagen, weken, maanden was het vandaag eindelijk zover. We gingen weer op zomerkamp!

Dit jaar gaan zijn de Welpen en Bevers in Beverwijk. Middenin de bossen en vlakbij de zee. Een ideale plek dus voor scouting kids. Ze zijn er helemaal klaar voor, een week vol spannende avonturen, spellen en ontdekkingen.

IMG_5839.JPG wordt weergegevenIMG_5839.JPG wordt weergegeven

De middag begon aan het kampvuur, bij de kuil in het bos. Daarna gingen de Welpen en Bevers ieder hun eigen weg. Allebei met hun eigen thema.

De Bevers wanen zich in de spannende wereld van de Vikingen. Een Vikingschip is gestrand in Beverwijk en de Bevers krijgen de taak deze Vikingen te helpen. Zal het ze lukken?

De Welpen krijgen een (geheime) taak die minstens zo spannend is. In opdracht van de Italiaanse maffia helpen zij een ontvoering op te lossen. Een ontvoering van een bekende misschien? De Welpen hebben gezworen er met niemand over te praten tot dit zaakje is opgelost…

Tot etenstijd vermaakten de kinderen zich met leuke spelletjes waarmee ze het terrein leerden kennen. Wat is het hier leuk!

Spaghetti met lekkere Italiaanse gehaktballetjes, wie houdt daar niet van? De Bevers en Welpen konden er geen genoeg van krijgen en de leiding eigenlijk ook niet.

’s Avonds maakten de Bevers zich klaar voor hun eerste nachtje in de tent, maar de Welpen waren nog lang niet moe. Zij gingen samen met de leiding het bos in voor een spannend avondspel.

Maar ook voor de Welpen kwam er uiteindelijk een einde aan de dag. Zij dronken een lekker kopje thee en maakten daarna hun bedjes klaar in de tent. Tijd om naar bed te gaan. Morgen weer een spannende tweede dag in Beverwijk!

1 reactie op “De welpen en bevers in Beverwijk: Dag 1!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.