Groetjes uit Alkmaar!

De welpen zijn op kamp in Alkmaar en hebben al reuze pret. Er kwam een aardbeienboer langs op zijn klompen en had blokjes kaas met aardbeienjam. Jammie!

Daarna kregen we iets minder fraai bezoek: weerwolven!! Gelukkig kwamen ze uit Wakkerdam, en dan is het een erg leuk spelletje. Onder leiding van de overvliegers Casper en Abel konden de welpen de weerwolven uit Alkmaar wegjagen. Maar ze kwamen terug, het was immers nog geen dag! Een tweede spelletje volgde onder leiding van Philip. Zijn de weerwolven nu voorgoed uit Alkmaar verjaagd?

De volgende ochtend waren ze in geen velden of wegen te bekennen, dus wij konden vrolijk aan het ontbijt. Lekker broodjes kaas en pindakaas! Beker melk erbij. En ook nog warme thee want we hadden het allemaal een beetje koud. Brrr!

Al die borden en bekers worden natuurlijk niet vanzelf schoon, dus er moest flink gecorveed worden. De welpen die geen corvee hadden, konden al lekker buiten spelen. Flink bewegen om warm te blijven. Als de corveers klaar zijn, verzamelen we in de speeltijd en maken we groepjes op Alkmaar te gaan verkennen!

De welpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.