Brief groepsweekend 2015

Beste bevers, welpen, scouts, explorers en ouders,

Het is weer zover de zomer is voorbij, de blaadjes beginnen weer te vallen, het koude weer is weer opkomst en de regen komt met bakken naar beneden… Het is herfst in Nederland en dat kan bij Scouting Frankendael maar 1 ding betekenen: groepsweekend!

Traditiegetrouw zitten we weer in het Blauwe Vogelhuis op Scoutcentrum Buitenzorg in Baarn. En wel op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 november 2015. Op vrijdag verzamelen we om 19:30 in Baarn. Zorg dat je je uniform aan hebt! Op zondag sluiten we het kamp af om 14.00 uur waarna de kinderen opgehaald kunnen worden uit Baarn.
De organisatie is al maanden in de weer om er een onvergetelijk weekend van te maken.

We hebben een spannend thema, maar wat dat precies inhoudt houden we nog even geheim… Hieronder in het filmpje alvast een sneak preview:

De kosten van dit alles zijn al in de contributie per automatische incasso verwerkt. Het enige dat je moet doen om mee te gaan, is het invullen van het aanmeldformulier http://goo.gl/forms/WaQaTCzCuq

Ook als je niet meegaat willen we dat graag weten, dat kan ook via bovenstaande link.

Het adres van de locatie is:
Scoutcentrum Buitenzorg
Amsterdamsestraatweg 51
3744 MA Baarn

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u zich wenden tot de leiding van het Speltak van uw kind.

We zien jullie in Baarn!
Veel liefs van de het organisatieteam van het groepsweekend

De originele brief inclusief paklijst