ScoutTeWater: zwemwedstrijden 2014

4 oktober hebben de welpen Jonna, Max, Dixon, Maxwell, Maseo en Milou samen met Akela, Sahi, Raksha en Sherekhan meegedaan aan de jaarlijkse zwemwedstrijden.

Sherekhan zit met enthousiaste ouders op de tribune iedereen aan te moedigen met een groot zelfgemaakt spandoek. Het is lang wachten aan de zijkant van het zwembad op je beurt. Is B4, B12 of C2 nu eindelijk aan de buurt?

Na de schoolslag voor de jongens en meisjes volgende nog de vrijslag en het leukste onderdeel: het vlotvaren voor teams! Twee welpen op het vlot en twee welpen in het water om het vlot zo snel mogelijk naar de overkant te zwemen.

De estafette was het laatste onderdeel van de middag. Zo snel mogelijk naar de overkant met een plastic Nemo in je hand. Aan de overkant Nemo overgeven aan je teamgenoten. Het ging supergoed, maar de finale hebben we helaas net niet gehaald.

Voor iedereeen die nog niet moe was kwam er nog een mooi spel: met iedereeen tegelijk in het water heen en weer zwemmen en kijken wie het het langst volhoudt!

Na nog een half uur vrij zwemmen was er dan de prijsuitreiking. En we zijn in de prijzen gevallen! En wel de prijs voor de beste zwemoutfit (Dixon) en mooiste spandoek! Volgend jaar misschien een medaille op een zwemafstand?