Groepsweekend 2014

Beste welpen, scouts, explorers en ouders,

Het is weer zover de zomer is voorbij, de blaadjes beginnen weer te vallen, het koude weer is weer opkomst en de regen komt met bakken naar beneden… Het is herfst in Nederland en dat kan bij Scouting Frankendael maar 1 ding betekenen: groepsweekend!

Traditiegetrouw zitten we weer in het Blauwe Vogelhuis op Scoutcentrum Buitenzorg in Baarn. En wel op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 november 2014. Op vrijdag verzamelen we om 19:30 in Baarn. Zorg dat je je uniform aan hebt! Op zondag sluiten we het kamp af om 15.00 uur.

Ga jij de groene uitdaging aan?

De organisatie is al maanden in de weer om er een onvergetelijk weekend van te maken. We hebben een spannend thema, maar wat dat precies inhoudt houden we nog even geheim…

De kosten van dit alles zijn al in de contributie per automatische incasso verwerkt. Het enige dat je moet doen om mee te gaan, is het invullen van het aanmeldformulier op http://bit.ly/ZLRQPF Ook als je niet meegaat willen we dat graag weten, dat kan ook via bovenstaande link.

Het adres van de locatie is:
Scoutcentrum Buitenzorg
Amsterdamsestraatweg 51
3744 MA Baarn

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u zich wenden tot de leiding van het speltak van uw kind.

Met een stevige linker,
De organisatie van het groepsweekend.

De originele brief inclusief paklijst